A MobilParkolás már az alábbi városokban érhető el: Ajka, Badacsonytomaj, Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Ferihegy, Debrecen, Eger, Gödöllő, Gyöngyös, Győr, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Keszthely, Kiskunhalas, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Szekszárd, Szentendre, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tihany, Vác, Veszprém, Zalaegerszeg, Zalakaros.

A parkolás sikeres elindításának feltétele, hogy Ön rendelkezzen a parkolási díj és a 75 Ft tranzakciós díj megfizetéséhez elegendő hitelkerettel és/vagy Univerzális egyenleggel, valamint a parkolás elindításához, leállításához szükséges SMS elküldéséhez vagy hívás lebonyolításához elegendő egyenleggel. Tájékoztatjuk, hogy start-stop jellegű parkolás esetén a parkolási zónában meghatározott parkolási időtartamra, de legfeljebb 4 órányi időtartamú parkolásra elegendő összeg, határozott idejű parkolás esetén pedig az előfizető által megadott időtartamú parkolásra elegendő összeg (amennyiben az előfizető által megadott időtartam a parkolási zónában engedélyezett) ideiglenesen elkülönítésre/zárolásra kerül a kártyás előfizetések esetén az Univerzális egyenlegen, számlás előfizetések esetében a hitelkereten és/vagy Univerzális egyenlegen, melyből az esetlegesen fennmaradó rész a parkolás lezárásáról szóló, igazoló SMS-t követően automatikusan feloldásra kerül. A szolgáltatás a Mobil Vásárlás feltételei szerint vehető igénybe.

A MobilParkolás igénybevételéhez egyes városokban matricára is szükség van. A matricát kívülről jól látható helyre ragassza fel az autó első szélvédőjére belülről! Amennyiben Önnek nincs matricája, keresse azt a Telenor, a T-Mobile vagy a Vodafone üzleteiben!

Telenor és T-Mobile előfizetők: Kártyás előfizetők esetében a MobilParkolás szolgáltatás igénybevételéhez elegendő Univerzális egyenlegre van szükség. Számlás előfizetők esetében a MobilParkolás szolgáltatás igénybevételéhez elegendő hitelkeret, és/vagy elegendő Univerzális egyenleg szükséges. Az Univerzális egyenleg bankautomatánál, internet- és telebankon, valamint a mobilszolgáltatói üzletekben tölthető fel.

Vodafone előfizetők: Vodafone esetében a szolgáltatást havidíjas előfizetők mobilszámlájuk terhére vehetik igénybe, melynek ellenértékét havi számlájukban utólagos fizetéssel tudják rendezni. Feltöltőkártyás ügyfelek a rendelkezésükre álló egyenlegük erejéig vehetik igénybe a szolgáltatást, azzal a feltétellel, hogy a tranzakció várható maximális díján felül minimálisan bruttó 200 forint egyenleggel rendelkezniük kell.