Határozott időtartamra is kérheti a parkolását. Ekkor ugyanúgy kell eljárni, mint a start-stop jellegű parkolásnál, azzal a kivétellel, hogy a rendszám - illetve a nem személygépkocsival történő parkolás esetén a rendszámot követő M, B, vagy T betű - mögé vesszővel elválasztva meg kell adni percben a kívánt parkolási időt is.

Amennyiben külföldi rendszámmal parkol, akkor a rendszám mögé  vesszővel elválasztva írja be a felségjelet is és utána a járműkódot  (pl.: XYZ352,I,B).

Határozott idejű parkolását lezárhatja a megadott időpont előtt is, ehhez  küldje a „STOP” szót SMS-ben ugyanarra a számra, amelyen a parkolást  elindította! Ekkor időarányosan kevesebbet is fizet az eredeti időtartamhoz  képest.

A start-stop jellegű és a határozott idejű parkolás esetén is a parkolási idő lejárta előtt 15 perccel SMS-ben értesítjük, hogy az Ön által indított parkolás 15 perc múlva befejeződik.

Amennyiben az igénybevett parkolási időtartam nem elegendő, úgy azt egy új parkolási tranzakció elindításával meghosszabbíthatja.
Kérjük, minden esetben várja meg a parkolás elindításának/meghosszabbításának vagy a parkolás leállításának sikerességét igazoló SMS-üzenetet. Amennyiben néhány perc alatt nem érkezne meg mobiltelefonjára, kérjük, hívja mobilszolgáltatójának telefonos ügyfélszolgálatát.