Fontos tudnivalók, igénybevételi feltételek:

A szolgáltatást bármely hazai mobilszolgáltató ügyfelei használhatják havi számlájuk vagy univerzális egyenlegük terhére. MobilParkolással nem lehet érvényesítni a parkolóházakban igénybe vehető mozi és egyéb parkolási kedvezményeket. Tranzakciónként a parkolási díjon felül 75 Ft tranzakciós díj és két, a díjfizetés megkezdéséhez és jóváhagyásához szükséges, az ügyfél tarifacsomagja alapján díjazott SMS kerül felszámításra. Ügyeljen arra, hogy az adatokat helyesen adja meg és a saját mobilszolgáltatójának megfelelő előhívószámot használja. A mindenkor érvényes díjakat és a parkolási rendet az adott üzemeltető határozza meg.

A parkolási díj sikeres kiegyenlítésének feltétele, hogy Ön rendelkezzen a parkolási díj és a 75 Ft tranzakciós díj megfizetéséhez elegendő havi kerettel és/vagy Univerzális egyenleggel, valamint a szükséges két darab SMS elküldéséhez elegendő egyenleggel.

A szolgáltatás a Mobil Vásárlás feltételei szerint vehető igénybe.

Telenor és T-Mobile előfizetők: kártyás előfizetők esetében a MobilParkolás szolgáltatás igénybevételéhez elegendő Univerzális egyenlegre van szükség. Számlás előfizetők esetében a MobilParkolás szolgáltatás igénybevételéhez elegendő mobilvásárlási havi keret, és/vagy elegendő Univerzális egyenleg szükséges. Az Univerzális egyenleg többek között bankautomatánál, internet- és telebankon, valamint a mobilszolgáltatói üzletekben tölthető fel.

Vodafone előfizetők: Vodafone esetében a szolgáltatást havidíjas előfizetők mobilszámlájuk terhére vehetik igénybe, melynek ellenértékét havi számlájukban utólagos fizetéssel tudják rendezni. Feltöltő kártyás ügyfelek a rendelkezésükre álló egyenlegük erejéig vehetik igénybe a szolgáltatást.